Stratenmaker Montfoort

Stratenmaker Montfoort

Op zoek naar een stratenmaker in Montfoort? Koelewijn Bestratingen B.V. is graag uw partner. Met meer dan 25 jaar ervaring in het stratenmaker en met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen op moment van schrijven is Koelewijn Bestratingen B.V. één van de grootste stratenmakersbedrijven uit de regio Montfoort.

Met werkgevers als bedrijven, chemiebedrijven, scholen, gemeenten en VVE’s durven wij te zeggen dat wij elk project aan kunnen.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij helpen hun en u bij de realisatie van het straatwerk. Montfoort is één van de plaatsen waar wij als stratenmaker bijvoorbeeld de onderstaande diensten kunnen uitvoeren:

  • het realiseren van ophogingen van straatwerk.
  • het onderhouden van straatwerk voor bijvoorbeeld scholen en instellingen.
  • algemeen onderhoud van straatwerk voor gemeenten.
  • de aanleg van bedrijventerreinen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van projecten. Benieuwd wat wij voor uw project kunnen doen? Vraag gerust om de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Wij komen dan graag even langs om uw project te bespreken, op te nemen en hierna een offerte op te maken. U kunt natuurlijk ook direct een offerte op maat aanvragen.

Machinaal bestraten

Zodra het enigszins mogelijk is bestraten wij machinaal. Daarbij maken wij gebruik van onze eigen machines zoals de Tiger Stone.

Natuurlijk houden wij bij de grotere maar ook zeker bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Koelewijn als stratenmaker Montfoort

Wanneer ook u uw straatwerk project in Montfoort wilt laten realiseren door een solide en betrouwbare stratenmaker. Dan bent u bij Koelewijn Bestratingen B.V. aan het juiste adres. Wij helpen u graag met uw straatwerk project.

Vraag gerust een offerte aan of neem contact met ons op. Onze uitvoerder of projectbegeleider komt graag uw project opnemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Montfoort? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Montfoort. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.