Stratenmaker
Nieuwerkerk aan den IJssel

Stratenmaker voor Nieuwerkerk aan den IJssel

Al meer dan 25 jaar is Koelewijn Bestratingen B.V. actief in de regio. Ook als stratenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel. Met onze ruime ervaring, kennis en ons netwerk kunnen wij elk straatwerk project in Nieuwerkerk aan den IJssel aan.

Koelewijn Bestratingen B.V. heeft in de loop der jaren al vele straatwerk projecten in Nieuwerkerk aan den IJssel mogen opleveren. Denk aan de aanleg of renovatie van bedrijventerreinen, rotondes en parkeerterreinen. Ook voor andere aannemers hebben wij straatwerk in Nieuwerkerk aan den IJssel mogen opleveren.

Stratenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel

Vakkundig personeel gecombineerd met het juiste materiaal en de benodigde kijk op de veiligheid en milieu zorgen voor een mooi opgeleverd project. Daar staan wij als stratenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel ook voor.

Met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen tot onze beschikking durven wij te zeggen dat wij elk straatwerk project in Nieuwerkerk aan den IJssel aan kunnen.

Machinaal bestraten

Zodra het enigszins mogelijk is bestraten wij machinaal. Daarbij maken wij gebruik van onze eigen machines zoals de Tiger Stone.

Natuurlijk houden wij bij de grotere maar ook zeker bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Een stratenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project, zowel groot als minder groot.

Vraag gerust op een geheel vrijblijvende offerte op maat. Onze uitvoerder of onze calculator komt graag uw project opnemen. Wij staan voor u klaar.

Heeft u een vraag of opmerking? Stel deze dan gerust. Neem daarvoor contact met ons op of bel ons direct op: 010 – 442 57 18.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam