Stratenmaker Noorden

Stratenmaker Noorden

Een stratenmaker voor Noorden nodig? Dan kan Koelewijn Bestratingen B.V. u helpen. Wij realiseren straatwerk voor bedrijven, gemeenten, de industrie, scholen en VVE’s.

Zo leggen wij bedrijventerreinen aan, realiseren wij de aanleg van schoolpleinen, doen wij het onderhoud van wegen en stoepen en leggen wij parkeerterreinen aan.

Of u nu een stratenmaker Noorden zoekt voor een groot of klein project, wij staan voor u klaar.

Ervaring en extertise

Ons team bestaat uit meer dan 100 stratenmakers en oppermannen. Met meer dan 25 jaar ervaring durven wij te stellen dat wij genoeg ervaring in huis hebben om elk project tot een goed resultaat te brengen.

Koelewijn Bestratingen B.V. voert werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Noorden voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld in Zevenhoven, Nieuwkoop en Woerdense Verlaat.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Machinaal bestraten

Zodra het enigszins mogelijk is bestraten wij machinaal. Daarbij maken wij gebruik van onze eigen machines zoals de Tiger Stone.

Natuurlijk houden wij bij de grotere maar ook zeker bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Een stratenmaker Noorden inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt graag bij uw project.

Wij komen graag bij u langs om het project op te nemen. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen of direct contact opnemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Noorden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Noorden. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.