Stratenmaker Zoetermeer

Stratenmaker Zoetermeer

Koelewijn Bestratingen B.V. werkt al geruime tijd in de omgeving van Zoetermeer. Hier voeren wij allerlei straatwerk projecten uit. Denk hierbij aan de bestrating van wijken, pleinen, straten en parken.

U kent ons waarschijnlijk vooral van de grotere projecten die wij dagelijks realiseren voor bedrijven, gemeenten en scholen.

Stratenmaker Zoetermeer realiseren?

Bent u als op zoek naar een professionele en ervaren stratenmaker Zoetermeer? Eén die ook uw project in Zoetermeer en omgeving kan realiseren? Koelewijn Bestratingen B.V. verzet al meer dan 25 jaar veel werk in de omgeving van Zoetermeer. Wij willen graag komen kijken hoe wij uw project kunnen realiseren.

U kunt ons gerust vragen om een geheel vrijblijvende offerte op maat of een passend advies en kennismakingsgesprek. Wij willen graag bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvend informatie of offerte aanvragen

Koelewijn Bestratingen B.V. is graag uw straatwerk partner. Met vele jaren ervaring realiseren elke dag weer vele bestratingsprojecten. Ons flexibele en professionele team staat graag voor u klaar.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Onze uitvoerder of calculator komt graag bij uw project kijken en uw project opnemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Zoetermeer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Zoetermeer. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.