Voortuin bestrating
laten uitvoeren

Voortuin bestrating laten uitvoeren

Als je je voortuin wil laten bestraten, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat het doel is van de bestrating. Wil je bijvoorbeeld een extra parkeerplaats creëren of juist een plek om te zitten en te genieten van de zon? Als je weet wat je wilt, kan je een ontwerp maken dat hierbij past.

Daarnaast moet je nadenken over het type bestrating. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals beton, natuursteen, klinkers en grind. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling, dus het is belangrijk om te kiezen wat het beste bij jouw wensen en budget past.

Vergunning nodig?

Voordat je begint met het laten bestraten van de voortuin, is het belangrijk om te weten of er vergunningen nodig zijn. In sommige gemeenten is het namelijk verplicht om een vergunning aan te vragen voor het veranderen van het straatbeeld. Controleer dus goed wat de regels zijn in jouw gemeente.

Als je eenmaal weet wat je wilt en wat de regels zijn, kan je een stratenmaker als Koelewijn Bestratingen B.V. inschakelen om de klus uit te voeren. Wij hebben de kennis en ervaring om de bestrating op de juiste manier aan te leggen en kunnen je adviseren over de beste materialen en ontwerpen.

Waardeverhogend

Het laten bestraten van de voortuin kan zorgen voor een mooie en praktische toevoeging aan je woning. Het verhoogt de waarde van je huis en geeft je de mogelijkheid om van je voortuin te genieten op de manier die jij wilt. Zorg er wel voor dat je goed voorbereid bent en dat je de juiste professionals inschakelt voor het beste resultaat.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat de bestrating laten leggen van uw voortuin kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Liever eerst advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw vorotuin een stratenmaker? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker ‘s-Gravenzande. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.