Aanleg schoolplein

Aanleg schoolplein

Al sinds het ontstaat van Koelewijn Bestratingen B.V. zijn wij werkzaam voor scholen en scholengemeenschappen. Wij realiseren, in goed overleg, de bestrating en aanleg van deze schoolpleinen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het onderhouden hiervan.

Een trend van het moment is dat schoolpleinen steeds groener worden. Ook hier kunnen wij u mee helpen. Wij werken met geselecteerde partners samen om ook groene schoolpleinen te realiseren.

Meestal worden schoolplein aanleg projecten tijdens schoolvakanties gerealiseerd. Dit om de meeste overlast voor kinderen en scholieren  te voorkomen. Hier werken wij uiteraard aan mee.

Ophogen en herstraten van schoolpleinen

Veiligheid op schoolpleinen staat voorop. Kinderen moeten onverstoord kunnen spelen en valpartijen door bijvoorbeeld verzakte tegels mogen niet voorkomen. Daarom laten scholen vaak (delen van) schoolpleinen ophogen, herstraten of aanpassen.

Het (ver)plaatsen van schoolplein toestellen hoort ook tot de zaken die wij realiseren. Tevens kunnen wij het opnieuw inrichten van bijvoorbeeld de hemelwaterafvoer of de riolering voor onze rekening nemen.

Op onze website treft u bij onze projecten ook een diverse hoeveelheid schoolplein bestratingen aan.

Na de aanleg van het schoolplein: het onderhoud

Voor het onderhoud van een schoolplein bieden wij een eenvoudig maar compleet antwoord. Met ons onderhoudscontract beschikt een school altijd over een strak en goed onderhouden schoolplein. Meer weten? Lees dan hier nog meer hierover of vraag direct om meer informatie.

Ervaringen met de aanleg van schoolpleinen

Met de ruim 25 jaar ervaring in het straatwerk heeft Koelewijn Bestratingen B.V. zijn sporen verdient. In deze 25 jaar hebben wij vele schoolpleinen aangepast, opgehoogd en aangelegd.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.