Aanleg
schoolpleinAanleg schoolplein

Koelewijn Bestratingen B.V. realiseert veel bestratingen en ophogingen van schoolpleinen.

Bij de aanleg van schoolpleinen komen andere zaken kijken dan bijvoorbeeld bij de aanleg van bedrijventerreinen. Zo bestaat het straatwerk van een schoolplein vaak uit tegels in plaats van klinkers. Daarnaast worden er vaak speeltoestellen geplaatst en word er rond deze speeltoestellen vaak gebruik gemaakt van straatwerk met demping.

Een trend van het moment is dat schoolpleinen steeds groener worden. Ook hier kunnen wij u mee helpen. Wij werken met partners samen om ook groene schoolpleinen te kunnen realiseren.

Meestal worden schoolplein renovatie projecten tijdens schoolvakanties gerealiseerd. Dit om de meeste overlast voor kinderen en scholieren  te voorkomen.

Ophogen en herstraten van schoolpleinen

Natuurlijk staat veiligheid op schoolpleinen voorop. Kinderen moeten onverstoord kunnen spelen en valpartijen door bijvoorbeeld verzakte tegels mogen niet voorkomen. Daarom laten scholen vaak (delen van) schoolpleinen ophogen, herstraten of aanpassen. Ook hiervoor kunt u ons terecht.

Het (ver)plaatsen van schoolplein toestellen hoort ook tot de zaken die wij graag aanpakken. Tevens kunnen wij hetopnieuw inrichten van bijvoorbeeld de hemelwaterafvoer of de riolering voor onze rekening nemen.

Onderhoud van het schoolplein

Voor het onderhoud van een schoolplein bieden wij een eenvoudig maar compleet antwoord. Met ons onderhoudscontract beschikt de school altijd over een strak en goed onderhouden schoolplein. Meer weten? Lees dan hier nog meer hierover of vraag direct om meer informatie.

Ervaringen straatwerk schoolpleinen

Met de ruim 25 jaar ervaring in het straatwerk heeft Koelewijn Bestratingen B.V. zijn sporen verdient. In deze 25 jaar hebben wij vele schoolpleinen aangepast, opgehoogd en aangelegd.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

Persoonlijke aandacht

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Wij helpen u graag verder.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Kantoor

Gemzenstraat 18
2901 BL
Capelle aan den IJssel

E-mail: info@koelewijnbestratingen.nl
Telefoon: 010 442 57 18

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten

© 2019 Koelewijn Bestratingen      Disclaimer      Privacy Policy

© 2019 Koelewijn Bestratingen

Disclaimer

Privacy Policy

Website door De Zakelijke Website

Website door De Zakelijke Website