Riolering aanleggen

Riolering aanleggen

Riolering aanleggen, uw verzakte riolering herstellen of de riolering van een gehele woonwijk aanpassen? Koelewijn Bestratingen B.V. biedt al meer dan 25 jaar vakmanschap waar het aanleggen van riolering onderdeel van uitmaakt.

Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen van rioleringen weet Koelewijn Bestratingen B.V. als geen ander waaraan een goed aangelegd riool moet voldoen om toekomstige problemen te voorkomen. Wij werken voor bedrijven, gemeenten en andere overheidsinstellingen.

Wij kunnen op een vakkundige manier het riool in en rondom uw bedrijf repareren en vernieuwen. Dit kan nodig zijn als het riool verzakt is of als er wortels door het riool groeien. Ook bij hele oude rioleringen is een vernieuwing aan te raden, om eventuele (toekomstige) problemen te voorkomen. Soms is het aan te raden om het vernieuwen van een riool mee te nemen bij het herstraten van uw bedrijventerrein. Zo komt u niet twee maal voor straatwerk kosten te staan.

Huisaansluitingen

Bij straatwerk of bestratingen komt vaak ook de aanleg of renovatie van leidingen voor gas, water en elektra kijken. Het is het gemakkelijkste om werkzaamheden als het verhogen van het riool, het aanpassen van huisaansluitingen en het vernieuwen van de gasleidingen gelijk te laten uitvoeren wanneer het straatwerk open gebroken wordt.

Uw rioleringsprobleem aanpakken?

Een deel van ons bedrijf en personeel is door de jaren heen gespecialiseerd in de aanleg van nieuwe en bestaande huisaansluitingen. Als er een riool vervangen wordt in een woonwijk of bedrijventerrein, dan kunnen wij vrijblijvend een offerte opmaken. Er komt een specialist kijken om de situatie op te nemen en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.