Bestratingen Den Haag

Bestratingen Den Haag

Op zoek naar een partijd voor uw bestratingen Den Haag? Koelewijn Bestratingen B.V. realiseert al meer dan 25 jaar vele soorten straatwerk in de omgeving van Den Haag.

Wij zijn een bestratingsbedrijf, dat werkzaamheden verricht op het gebied van straatwerk, bestratingen, sierbestrating, huisaansluitingen en het verhuur van Knikmops, Tiger Stone Roadprinters en stratenmakerkoppels. Gemeenten, bedrijven, particulieren, VVE’s, de industrie/chemie en scholen behoren tot onze opdrachtgevers.

Bestratingen Den Haag, hoe werkt het?

Den Haag is bij uitstek een stad en regio waar Koelewijn Bestratingen B.V. actief is. Met onze ruime kennis, ervaring, ons ervaren personeel en het juiste materiaal kunnen wij elk soort straatwerk project aan. Zo leggen wij schoolpleinen aan, verhogen wij bedrijventerreinen en realiseren wij bijvoorbeeld het straatwerk in zogenaamde brandpaden.

Ons personeel werkt VCA verantwoord en dus zo veilig mogelijk. Wij zijn als bedrijf VCA** gecertificeerd. Daarnaast houden wij bij de realisatie van onze projecten zo veel mogelijk rekening met milieu aspecten. Veilig en verantwoord werken, dat is waar wij voor staan.

Steeds vaker leggen wij het straatwerk machinaal aan. Dit is ook sinds 2010 deels verplicht. Dit komt de snelheid van het leggen van het straatwerk en de gezondheid van onze stratenmakers ten goede.

Uw bestratingen Den Haag laten uitvoeren?

Toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner voor uw bestratingen in Den Haag? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt graag bij uw project.

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies van een calculator of uitvoerder bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. U kunt natuurlijk ook direct een offerte op maat aanvragen.

Hoe dan ook, wij hopen voor u aan de slag te gaan en een mooi project te mogen afleveren.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Den Haag laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Den Haag. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.