Bestratingen in Rotterdam

Bestratingen in Rotterdam

Al vele jaren realiseren wij bestratingen in Rotterdam. Enkele voorbeeld projecten waar wij bezig (zijn geweest) zijn de APM terminal, Diergaarde Blijdorp (2014) en de Goudse Singel (2014). Wij voeren ook in nabij gelegen gemeenten veel werk uit. Zo doen wij het onderhoud voor de gehele gemeente Krimpen aan den IJssel.

Uiteraard ligt onze focus bij het bestraten en het realiseren van bestratingen. Dit doen wij voor bedrijven, particulieren, gemeenten, scholen en VVE verenigingen. Uw bestratingen in Rotterdam worden van begin tot eind door Koelewijn Bestratingen B.V. geregeld. Wij staan voor u klaar en gaan graag aan de slag met uw project.

Grotere projecten

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestratingen voor bedrijven en projecten. Bestratingen realiseren wij vooral voor bedrijven, scholen en de overheid. Daarnaast verplaatsen onze werkzaamheden zich steeds vaker naar de (chemie) industrie.

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze bestratingen in Rotterdam voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Gouda, Zoetermeer en in Den Haag.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels, ergonomie voor onze stratenmakers en met het milieu.

Een stratenmaker voor uw bestratingen in Rotterdam?

Koelewijn Bestratingen B.V. is uw straatwerk partner. Wij realiseren elke dag weer vele bestratingsprojecten, veelal in Rotterdam en omgeving.

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Wij realiseren uw project. Neem contact met ons op via 010 442 57 18 of vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Onze uitvoerder of calculator komt graag uw project vooraf even bekijken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Rotterdam laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Rotterdam. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Projecten

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Herbestrating fietspad voor gemeente

Krimpen aan den IJssel
kleine straatwerk renovaties gemeente

Kleine straatwerk renovaties gemeente

Krimpen aan den IJssel
Aanleg rotonde

Bestrating aanleg rotonde

Overschie
Bestrating in Madurodam (3)

Bestraten in Madurodam

Den Haag
Bestraten met de Tigerstone (2)

Bestraten met de Tigerstone

's Gravenzande
Sierbestrating Rotterdam

Sierbestrating Rotterdam

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.