Bestratingen Nieuwerkerk aan den IJssel

Bestratingen Nieuwerkerk aan den IJssel

Uw bestratingen Nieuwerkerk aan den IJssel regelen? Koelewijn Bestratingen is bij uitstek dé stratenmaker voor u. Wij werken voor gemeenten, instellingen, bedrijven, particulieren, scholen en VVE’s.

Daarnaast realiseren wij het onderhoud voor gemeenten, de aanleg van bedrijventerreinen en het ophogen van schoolpleinen. Bij ons staat VCA hoog in het vaandel en proberen wij zo goed en kwaad als het gaat aan het milieu te denken.

Project Abram van Rijckevorselweg

Voorbeeld project: In het verleden hebben zijn wij bezig geweest op Abram van Rijckevorselweg ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij hebben de realisatie van de bestrating van het kruispunt ter hoogte van de Kerklaan gerealiseerd. Diverse vluchtheuvels, rijophogingen en stoepen zijn door ons bestraat. Hierdoor beschikt dit kruispunt de komende jaren over mooi straatwerk.

Het project heeft in de avonduren en in de nacht plaats gevonden om het verkeer zo min mogelijk te belasten en zo veilig mogelijk te kunnen werken.

Wij helpen graag bij uw project, groot of minder groot. De stratenmakers van Koelewijn Bestratingen B.V. kunnen elke project aan.

Uw bestratingen Nieuwerkerk aan den IJssel laten uitvoeren?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner voor uw bestratingen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan kunt u zeker bij ons terecht.

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op via de gegevens welke u kunt vinden op onze contactpagina.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Nieuwerkerk aan den IJssel laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Nieuwerkerk aan den IJssel. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Nieuwerkerk aan den IJssel, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.