Bestratingen Pernis

Bestratingen Pernis

Uw bestratingen Pernis goed regelen? Koelewijn Bestratingen B.V. is uw partij. Wij zijn actief in het aanleggen van bedrijventerreinen, straatwerk voor particulieren, schoolpleinen en wij realiseren veel onderhoudsprojecten voor gemeenten en bedrijven.

Duidelijkheid, snelheid, netheid en professioneel werken vinden wij erg belangrijk en deze eigenschappen zetten wij ook graag in voor uw project.

In de buurt van Pernis werken wij bijvoorbeeld vaak voor aannemers die werkzaam zijn bij bijvoorbeeld Shell en Q8. Hier doen wij onderhoud en realiseren wij diverse straatwerk projecten. Dit doen wij ook vaak als onderaannemer. Daarnaast werken wij aan diverse schoolpleinen en doen wij het hele jaar door het onderhoud voor gemeentes. Ook particulieren helpen wij. Met bijvoorbeeld het bestraten van een tuin of oprit.

Projecten bekijken?

Bent u benieuwd naar de projecten die wij realiseerden? Bekijk dan eens onze projecten pagina. Daar treft u een redelijk overzicht van recente projecten. De meerderheid van deze projecten betreft vooral de grotere projecten. Echter doen wij ook veel tuintjes en kleinere projecten.

Uw bestratingen Pernis goed geregeld?

Wij helpen u graag bij al uw straatwerk, bestratingen en het onderhoud van bestrating. Een professioneel team staat voor u klaar om elk soort straatwerk project te realiseren.

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke stratenmaker of straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag om uw project te realiseren.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op om uw project te bespreken met een uitvoerder of calculator.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Pernis laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Pernis. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Pernis, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.