Het onderhouden
van een schoolplein

Het onderhouden van een schoolplein

Het onderhouden van een schoolplein is erg belangrijk. Het goed onderhouden van een schoolplein begint bij een goede bestrating hiervan.

Vaak werkt een schoolplein vaak als een visitekaartje voor een school. Een schoolplein is een groot onderdeel van de school en is vaak het eerste wat u ziet wanneer u bij een school aankomt. Een goed onderhouden schoolplein beïnvloed de keuze van ouders voor een school in positieve zin. Door een goed onderhouden schoolplein hebben ouders in eerste instantie het gevoel dat hun kinderen er veilig kunnen spelen en pauzeren.

Tevens beïnvloed een goed onderhouden schoolplein het imago van de school. Een goed onderhouden schoolplein wil zeggen dat er voldoende aandacht aan besteed wordt. Dit geeft ouders het gevoel dat er niet alleen aan een schoolplein, maar aan alles voldoende aandacht besteed wordt.

Veiligheid

Een tweede reden waarom het onderhouden van een schoolplein belangrijk is om de veiligheid van de spelende kinderen te waarborgen. Kinderen kunnen wild spelen, zeker in de leeftijdscategorieën dat ze nog op de basisschool zitten. Losse stoeptegels, gaten in het schoolplein of losse speeltoestellen zijn dus niet acceptabel.

Het goede onderhoud zorgt ervoor dat kinderen veiliger kunnen spelen. Er gebeuren minder ongelukken en de school heeft minder te maken met klagende ouders. Dit is voor de school zelf een fijne gedachte maar ook zeker voor de ouders die uiteindelijk kiezen op welke school ze het kind plaatsen.

Centraal punt

Een derde reden is dat het schoolplein vaak een centraal punt van de school is. Kinderen worden daar afgezet en opgehaald, kinderen spelen er en leraren houden er pauze. Omdat er zoveel activiteit op het schoolplein is heeft een school de verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze goed onderhouden wordt.

Onderhoud van uw schoolplein

Op zoek naar iemand die u kan helpen met het onderhouden van een schoolplein? Koelewijn Bestratingen B.V. biedt u een mooie oplossing voor het onderhoud van een schoolplein. Een onderhoudscontract waarbij u bespaart op uw huidige manier van schoolplein onderhoud.

Informatie opvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden tot het onderhoudt van uw schoolplein? Neem geheel vrijblijvend en eenvoudig contact met ons op. Wij leggen ook schoolpleinen aan.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.