Stratenmaker

Stratenmaker nodig?

Aannemers, scholen en VVE’s zoeken altijd naar een stratenmaker die bij hun past. Deze stratenmaker moet het werk aankunnen, moet professioneel zijn, de juiste machines hebben en goed opgeleid personeel in dienst hebben.

Een goede stratenmaker werkt met professioneel en veilig materiaal, levert vakwerk, levert projecten op tijd op en levert een goede service wanneer dit nodig blijkt te zijn.

Onze werkzaamheden

Meestal bevatten projecten die Koelewijn Bestratingen B.V. aangaat meer als alleen het straatwerk. Zo doen wij veel huisaansluitingen en verhuren wij Knikmops aan andere stratenmakers.

Koelewijn Bestratingen B.V. is een professioneel stratenmaker, dat werkzaamheden verricht op het gebied van straatwerk, bestratingen en het verhuur Knikmops. Gemeenten, bedrijven, VVE’s, de industrie en chemie en scholen behoren tot onze vaste opdrachtgevers.

Een stratenmaker wordt vaak ingezet voor het realiseren van straatwerk voor bedrijventerreinen en bijvoorbeeld schoolpleinen. Maar naast het straatwerk realiseert een stratenmaker van Koelewijn Bestratingen B.V. ook de aanleg van parkeerplaatsen, de ophoging van een brandgang of bijvoorbeeld het onderhoud voor gemeenten.

Koelwijn Bestratingen, uw stratenmaker!

Koelewijn Bestratingen B.V. levert al ruim 25 jaar vakwerk. Wij zijn één van de grootste en geprofessionaliseerde stratenmaker bedrijven uit Zuid-Holland met een werkgebied van voornamelijk Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

Met professioneel materiaal en ervaren stratenmakers kunnen wij elk project aan. Elke dag gaan er weer meer dan 100 stratenmakers en oppermannen aan de slag om uw straatwerk te realiseren. Dit doen we uiteraard met een VCA** certificering en goed en betrouwbaar materiaal.

Ergonomisch bestraten

Zo snel het werk het toelaat bestraten wij machinaal. Dat doen wij met onze kranen, knikmops en Tiger Stone machines (welke we ook verhuren). Zo houden wij onze stratenmakers gezond en bieden ze een ze ergonomisch mogelijke werkplek.

Contact opnemen of een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw project? Toe aan een stabiele en betrouwbare samenwerking met Koelewijn Bestratingen B.V.? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.