Stratenmaker Benschop

Ervaring als stratenmaker Benschop

Met meer dan 25 jaar ervaring is Koelewijn Bestratingen B.V. uw partner. Ruim 100 stratenmakers en oppermannen staan dagelijks klaar om projecten te realiseren. Dat doen wij soms ook als onderaannemer.

Onze ervaring putten wij uit de vele projecten die wij hebben mogen realiseren. En dit zijn vaak grotere projecten maar ook projecten als bedrijventerrein bestrating realiseren wij bijna dagelijks. Hieronder ziet u foto’s van straatwerk projecten als de herbestrating van een schoolplein en het herstraten van een complete woonwijk.

Een veelzijdige stratenmaker met een breed scala aan werkzaamheden en en een groot werkgebied. Dat is Koelewijn Bestratingen B.V.

Ergonomisch bestraten

Zo snel het werk het toelaat bestraten wij machinaal. Dat doen wij met onze kranen, knikmops en Tiger Stone machines (welke we ook verhuren). Zo houden wij onze stratenmakers gezond en bieden ze een ze ergonomisch mogelijke werkplek.

Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Benschop voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Linschoten, Waddinxveen, Utrecht en Gouda.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Een stratenmaker Benschop inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Dat kan ook. Eventueel komt onze calculator of een uitvoerder graag bij u langs om uw project op te nemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.