Stratenmaker Linschoten

Stratenmaker Linschoten?

Stratenmaker Linschoten nodig? Voor bedrijven, scholen, gemeenten, instellingen en VVE’s zijn wij een betrouwbare en solide partner gebleken voor straatwerk projecten. Met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen voeren wij dagelijks vele mooie projecten uit. Dit doen wij ook als stratenmaker Linschoten.

Koelewijn Bestratingen B.V. komt oorspronkelijk uit Capelle aan den IJssel. Maar omdat wij een groot team hebben komt er altijd een koppel stratenmakers bij u uit de regio. Zo werken wij veel in bijvoorbeeld Gouda, Waddinxveen en Utrecht. Maar ook in nabij gelegen plaatsen als Montfoort, Papekop en Benschop realiseren wij graag uw straatwerk projecten.

Stratenmaker Linschoten

Als stratenmaker Linschoten helpen wij u bij de realisatie van projecten zoals:

  • Het realiseren en herinrichten van uw bedrijventerrein.
  • Het onderhouden van straatwerk voor gemeenten.
  • Grote straatwerk projecten. Vaak doen wij dit als aannemer of onderaannemer.
  • Het bestraten en onderhouden van schoolpleinen.

Meer projecten bekijken? Ga dan naar onze projecten pagina.

U ziet het: onze werkzaamheden zijn vrij breed en ons werkgebied strekt zich uit van Den Haag tot Utrecht en van Amsterdam tot Breda.

Machinaal bestraten

Een groot deel van onze projecten bestraten we machinaal. Waar het mogelijk is werken we met onze Knikmops, kranen en Tiger Stone. Hierdoor werken we zo ergonomisch mogelijk.

Een stratenmaker Linschoten inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op.

Onze uitvoerder of calculator komt graag bij u langs om uw project op te nemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Linschoten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Linschoten. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.