Stratenmaker De Roemer

Stratenmaker De Roemer

Zoekt u een stratenmaker De Roemer? Dan kan Koelewijn Bestratingen B.V. u helpen. Wij realiseren in een groot werkgebied, waar De Roemer ook onder valt, de bestrating voor een diversiteit aan klanten.

Wij werken namelijk voor zowel gemeenten, bedrijven, scholen en VVE verenigingen. Hoe groot of klein uw project ook is, wij helpen u en staan voor u klaar.

Voorbeeld projecten

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestratingen voor bedrijven en gemeenten. Ook in De Roemer realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen, het onderhoud van wegen en stoepen en leggen wij parkeerterreinen aan.

Andere voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Het ophogen van een bedrijventerrein.
  • Vernieuwen en ophogen van huisaansluitingen.

Ergonomische bestraten

Om de gezondheid van onze stratenmakers zo veel mogelijk te bevorderen werken wij zo veel als mogelijk machinaal. Zaken als machinaal bestraten en met onze TigerStone bestraten vinden wij heel normaal.

Ons werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in De Roemer voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld in Hazerswoude-Dorp, Zoeterwoude en Voorschoten.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Een stratenmaker De Roemer inschakelen?

Wij staan voor u klaar. Wilt u weten wat uw project kost? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Heeft u liever eerst even persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op.

Onze uitvoerder of calculator kan bij uw project komen kijken. Hij weet dan snel in te schatten wat nodig is voor de realisatie van uw project.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in De Roemer laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in De Roemer. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.