Stratenmaker Delfgauw

Stratenmaker Delfgauw

Zoekt u een stratenmaker Delfgauw? Dan bent u op zoek naar Koelewijn Bestratingen B.V. Wij werken voor een diversiteit aan verschillende opdrachtgevers en durven te stellen dat wij elk straatwerk project in Delfgauw aan kunnen.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Koelewijn Bestratingen uw partner. Ruim 100 stratenmakers en oppermannen staan dagelijks klaar om projecten te realiseren. Dat doen wij soms ook als onderaannemer.

Onze ervaring putten wij uit de vele projecten die wij hebben mogen realiseren. En dit zijn vaak grotere projecten maar ook projecten als parkeerterrein bestrating realiseren wij bijna dagelijks. Onder aan deze pagina ziet u foto’s van straatwerk projecten.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Delfgauw voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Linschoten, Waddinxveen, Utrecht en Gouda.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Ergonomische bestraten

Om de gezondheid van onze stratenmakers zo veel mogelijk te bevorderen werken wij zo veel als mogelijk machinaal. Zaken als machinaal bestraten en met onze TigerStone bestraten vinden wij heel normaal.

Een stratenmaker Delfgauw inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen helpt u graag bij uw project.

Vraag nu nog een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op om uw project te bespreken. Eventueel kan er ook een calculator of uitvoerder langs komen om uw project op te nemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Delfgauw laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Delfgauw. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.