Stratenmaker Driebruggen

Stratenmaker Driebruggen

Zoekt u een stratenmaker Driebruggen? Koelewijn Bestratingen B.V. staat voor u klaar. Met een gedreven team van meer dan 100 stratenmakers en oppermannen helpen wij u aan parkeerterrein, bedrijfsbestrating of brandgang.

Alhoewel ons bedrijf gevestigd is in Capelle aan den IJssel, werken wij ook als stratenmaker Driebruggen. Wij voeren onze werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland en Noord Holland, Brabant en Utrecht. Wij werken bijvoorbeeld regelmatig in Woerden en Gouda.

Wat kunnen wij allemaal voor u doen:

Onze straatwerk werkzaamheden in Driebruggen zijn vrij divers. Enkele voorbeelden hier van  zijn:

  • De aanleg van bedrijventerreinen.
  • De aanleg van schoolpleinen.
  • Het onderhoud van wegen en stoepen.

Wij werken dus voor zowel bedrijven en VVE’s als voor gemeenten en scholen. Uw stratenmaker Driebruggen, Koelewijn Bestratingen B.V. staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Meer projecten bekijken? Bekijk dan eens de projecten op onze projecten pagina.

Een stratenmaker Driebruggen inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op.

Onze uitvoerder of calculator komt graag even langs om uw project op te nemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Driebruggen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Driebruggen. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.