Stratenmaker Woerden

Stratenmaker Woerden

Uw stratenmaker Woerden, Koelewijn Bestratingen B.V. staat voor u klaar. In Woerden en omgeving realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen, het onderhoud van wegen en stoepen en leggen wij parkeervakken aan.

Dit doen wij voor zowel bedrijven, gemeenten, VVE’s en scholen. Uw stratenmaker Woerden staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Onze projecten

Benieuwd naar de projecten die wij doorgaans realiseren? Bekijk dan onze projecten pagina. Hier treft u elke maand weer nieuwe projecten aan die wij gerealiseerd hebben.

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestratingen voor bedrijven, andere aannemers en gemeenten. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Woerden voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Gouda, Utrecht en Zoetermeer.

Natuurlijk houden wij bij de grotere maar ook zeker bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Bent u op zoek naar een stratenmaker Woerden?

Wij helpen u graag met uw project. Om een goede prijs op te kunnen geven komt onze uitvoerder of calculator graag even kijken bij uw project. Hij kan dan een nog betere inschatting maken van de werkzaamheden en investering.

Liever direct een offerte? Dat kan ook. Vraag dan hier een offerte aan. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Woerden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Woerden. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.