Stratenmaker Etten-Leur

Stratenmaker Etten-Leur

U bent op zoek naar een stratenmaker Etten-Leur? Dan zit u hier goed. Koelewijn Bestratingen B.V. is veel actief als stratenmaker in de omgeving van Etten-Leur. Ook hier realiseren wij een diversiteit aan straatwerk werkzaamheden.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere bedrijven, gemeenten, scholen en VVE verenigingen. Of u nu op zoek bent naar een stratenmaker voor uw bedrijventerrein of naar een stratenmaker voor het gemeentelijk onderhoud in Etten-Leur, wij kunnen u verder helpen.

Elke dag gaan weer vele stratenmakers en oppermannen op weg om de diverse projecten te maken.

Voorbeeld straatwerk Etten-Leur

Onze opdrachtgevers schakelen ons in voor een diversiteit aan werkzaamheden. Allemaal hebben die betrekking op bestratingen. Als stratenmaker Etten-Leur hebben wij vele voorbeeld projecten op onze website staan. U kunt deze vinden op onze projecten pagina.

Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Etten-Leur voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Breda, Moerdijk en Rotterdam.

Natuurlijk houden wij bij de grotere maar ook zeker bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Ergonomische bestraten

Om de gezondheid van onze stratenmakers zo veel mogelijk te bevorderen werken wij zo veel als mogelijk machinaal. Zaken als machinaal bestraten en met onze TigerStone bestraten vinden wij heel normaal.

Een stratenmaker Etten-Leur inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Wij helpen u graag. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om uw project te bespreken.

Onze uitvoerder of calculator komt graag even uw project opnemen,

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Etten-Leur? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Etten-Leur. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.