Stratenmaker Harmelen

Stratenmaker Harmelen

Ook in Harmelen en omgeving zijn wij veel actief als stratenmaker. Wij werken bijvoorbeeld voor bedrijven, gemeenten en scholen. Uw stratenmaker Harmelen staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Omdat wij als stratenmaker Harmelen vele soorten klanten bedienen, zijn onze werkzaamheden ook zeer divers. Een aantal voorbeelden van projecten die wij veel realiseren zijn bijvoorbeeld:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.

Staat uw project hier niet bij? Neem dan eens een kijkje op de projecten pagina. Hier treft u een vele soorten projecten aan, waarschijnlijk ook een project dat bij uw staatwerk project in Harmelen aansluit.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Harmelen voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Woerden en bijvoorbeeld in Utrecht.

VCA en milieuaspecten

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Machinaal straten Harmelen

Elk project bestraten wij, mits mogelijk, machinaal. Wij gebruiken daarvoor onze Knikmops, kranen en Tiger Stone machines. Helaas is machinaal bestraten niet overal en altijd mogelijk, maar we proberen wel zo ergonomisch mogelijk te werken.

Een stratenmaker Harmelen inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Wij staan voor u klaar.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Onze uitvoerder of calculator komt eventueel ook graag even kijken bij uw project. Dan kan hij een nog betere inschatting maken van de mogelijkheden en kosten.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Harmelen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Harmelen. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.