Stratenmaker Hendrik-Ido-Ambacht

Stratenmaker Hendrik-Ido-Ambacht

Een stratenmaker Hendrik-Ido-Ambacht? Dan kan Koelewijn Bestratingen B.V. u helpen. Als stratenmaker helpen wij bedrijven, scholen, gemeenten en VVE verenigingen met de aanleg van bestrating. Dit doen we in een groot werkgebied wat zich uitstrekt van Amsterdam tot Zeeland en van Den Haag tot Gorinchem.

Uw stratenmaker Hendrik-Ido-Ambacht staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Onze projecten

Benieuwd naar wat voor werkzaamheden wij zoal doen? Bekijk dan eens onze projecten pagina. Daar treft u een weergave van de diensten die wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren.

Om u alvast wat ideeën te geven van welk soort projecten wij realiseren:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Hendrik-Ido-Ambacht voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Alblasserdam, Zwijndrecht en Dordrecht.

VCA en milieuaspecten

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Machinaal straten Hendrik-Ido-Ambacht

Elk project bestraten wij, mits mogelijk, machinaal. Wij gebruiken daarvoor onze Knikmops, kranen en Tiger Stone machines. Helaas is machinaal bestraten niet overal en altijd mogelijk, maar we proberen wel zo ergonomisch mogelijk te werken.

Zoekt u een goede stratenmaker Hendrik-Ido-Ambacht?

25 jaar ervaring, meer dan 100 stratenmakers en oppermannen aan het werk en het beste materiaal dat voor uw project klaar staat. Wij helpen u graag. Vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Een uitvoerder of calculator komt graag even bij uw project kijken. Hij kan dan een nog betere inschatting maken van uw straatwerk project in Hendrik-Ido-Ambacht.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Hendrik-Ido-Ambacht? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Hendrik-Ido-Ambacht. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.