Stratenmaker Hoorn

Stratenmaker Hoorn

Uw stratenmaker Hoorn helpt u bij al uw straatwerk projecten in Hoorn en omgeving. Wij werken doorgaans voor bedrijven, gemeenten, scholen en voor VVE verenigingen. Voor hun voeren wij diverse soorten straatwerk uit.

Onze ruim 100 stratenmakers en oppermannen staan dagelijks klaar om diverse projecten in ons werkgebied te realiseren. Met onze vele jaren ervaring, goed opgeleid personeel en de juiste machines kunnen wij elk project aan. Of dit nu een parkeerterrein is of een schoolplein.

Grotere projecten

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grotere bestratingsprojecten voor bedrijven en gemeenten. Denk hierbij aan de aanleg van een schoolplein, een haven (2e maasvlakte) of het langdurig onderhoud voor een gemeente.

Echter kunnen wij onze teams ook opsplitsen zodat wij ook kleinere projecten kunnen aannemen. Meer voorbeeld projecten vindt u op onze projecten pagina.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Hoorn voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Vlaardingen, Rotterdam en Hoek van Holland.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Straatwerk voor gemeenten

Naast onze normale straatwerk projecten voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Realiseren wij ook onderhoudswerkzaamheden voor gemeenten. Een voorbeeld daarin is de gemeente Krimpen aan den IJssel. Al jaren onderhouden wij in deze gemeente het straatwerk. Meer informatie? Dat vindt u op onze straatwerkprojecten website.

Een stratenmaker Hoorn inschakelen?

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of stel ons uw vraag door contact met ons op te nemen.

Liever een calculator of uitvoerder die uw project komt bekijken? Dat kan natuurlijk ook.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Hoorn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Hoorn. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.