Stratenmaker Hoornaar

Stratenmaker Hoornaar

Een stratenmaker Hoornaar? Eentje die elk project aan kan? Dan heeft u die gevonden. Koelewijn Bestratingen  B.V. is graag uw straatwerk partner.

Wij realiseren met de grootste zorg elke dag weer vele bestratingsprojecten. Door de inzet van goed personeel (ruim 100 stratenmakers en oppermannen) en het juiste materieel wordt de veiligheid en kwaliteit van het straatwerk gegarandeerd.

Stratenmaker Hoornaar

In Hoornaar zijn wij veel actief als stratenmaker. Hier realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen, het onderhoud van wegen en stoepen en wij leggen parkeerterreinen aan.

Dit doen wij voor zowel voor bedrijven, gemeenten, VVE’s en scholen. Uw stratenmaker Hoornaar, Koelewijn Bestratingen B.V., straat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Benieuwd naar wat voor soort projecten wij zoal realiseren voor onze klanten? Bekijk dan eens onze projecten pagina. Daar treft u een overzicht van werkzaamheden die wij als stratenmaker Hoornaar kunnen uitvoeren.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Hoornaar voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Gouda, Zoetermeer en Bleiswijk.

Natuurlijk houden wij bij de grotere maar ook zeker bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Straatwerk voor gemeenten

Naast onze normale straatwerk projecten voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Realiseren wij ook onderhoudswerkzaamheden voor gemeenten. Een voorbeeld daarin is de gemeente Krimpen aan den IJssel. Al jaren onderhouden wij in deze gemeente het straatwerk. Meer informatie? Dat vindt u op onze straatwerkprojecten website.

Een stratenmaker Hoornaar inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Wij staan voor u klaar. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op.

Graag komt onze werkvoorbereider of calculator even langs om uw project op te nemen. Hij heeft dan een nog beter beeld van wat uw project inhoudt.

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Hoornaar? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Hoornaar. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.