Stratenmaker Kinderdijk

Stratenmaker Kinderdijk

In Kinderdijk zijn wij veel actief als stratenmaker Kinderdijk. Ook hier realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen, het onderhoud van wegen en stoepen en leggen wij woonwijken aan.

Dit doen wij voor zowel voor bedrijven, gemeenten, VVE’s en scholen. Uw stratenmaker Kinderdijk, Koelewijn Bestratingen B.V., staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Onze projecten

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk deze dan op onze projecten pagina. Daar treft u een diversiteit aan projecten aan. Alvast een idee van wat wij zoal kunnen uitvoeren voor u?

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Kinderdijk voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Alblasserdam, Dordrecht en de Zwijndrecht.

Een stratenmaker Kinderdijk inschakelen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een offerte op maat aanvragen.

Onze uitvoerder of calculator komt graag bij uw project kijken om zo een nog beter beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Kinderdijk? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Kinderdijk. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.