Stratenmaker Leidschendam

Stratenmaker Leidschendam

Zoekt u een stratenmaker Leidschendam? Wij helpen u graag. Ook in Leidschendam en omgeving zijn wij als stratenmaker actief. Zo realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen en voeren wij het onderhoud van wegen en stoepen uit.

Dit doen wij voor bedrijven, gemeenten, VVE’s en scholen. Uw stratenmaker Leidschendam staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Onze projecten

Benieuwd naar recent door ons opgeleverde projecten? Bekijk dan onze projecten pagina.

Hieronder treft u alvast een diversiteit aan werkzaamheden die wij als stratenmaker Leidschendam kunnen uitvoeren.

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.

Machinaal bestraten

Een groot deel van onze projecten bestraten we machinaal. Waar het mogelijk is werken we met onze Knikmops, kranen en Tiger Stone. Hierdoor werken we zo ergonomisch mogelijk.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Leidschendam voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Naaldwijk, Den Haag en Nootdorp.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

U heeft de juiste stratenmaker Leidschendam gevonden!

Wij realiseren elke dag weer vele bestratingsprojecten. Door onze flexibele en vakkundige manier van werken en ons goed opgeleid personeel kunnen wij elk project aan.

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte op maat aan, of neem contact met ons op wanneer u nog vragen of opmerkingen heeft.

Uw project bekijken

Onze uitvoerder komt graag vooraf even kijken bij uw project. Hij kan dan een goede inschatting maken van de werkzaamheden, kosten en mogelijkheden. Tevens kan hij uw eventuele vragen over uw stratenmaker Leidschendam beantwoorden.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Leidschendam? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Leidschendam. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag vanaf 8:30 – 16:00 voor u klaar en helpen u graag.