Stratenmaker Lexmond

Stratenmaker Lexmond

Zoekt u een stratenmaker Lexmond? Koelewijn Bestratingen B.V. is graag uw straatwerk partner met ruim 25 jaar ervaring. Ons gedreven team staat graag voor u klaar.

Als stratenmaker Lexmond komt Koelewijn Bestratingen B.V. vaak in de regio Lexmond. Met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen kunnen wij elk project aan en realiseren wij dagelijks weer vele mooie projecten.

Stratenmaker Lexmond

Ook in Lexmond hier realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, het onderhoud van schoolpleinen, het onderhoud van wegen en stoepen en leggen wij parkeerterreinen en woonwijken aan.

Dit doen wij voor zowel bedrijven, VVE’s, gemeenten en scholen. Uw stratenmaker Lexmond staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Voorbeeld projecten

Koelewijn Bestratingen B.V. is vooral werkzaam als hoofdaannemer of onderaannemer voor grote aannemers. Daarbij voeren wij bijvoorbeeld straatwerk uit als de realisatie van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen en/of de aanleg van woonwijken en straten. Onze werkgevers zijn vaak bedrijven, aannemers, gemeenten, VVE’s en bijvoorbeeld scholen(gemeenschappen).

Projecten waar wij trots op zijn zijn onder andere de realisatie van de APM terminal in 2014, straatwerk projecten in Rotterdam en het complete onderhoud van het straatwerk in Krimpen aan den IJssel.

Machinaal bestraten

Een groot deel van onze projecten bestraten we machinaal. Waar het mogelijk is werken we met onze Knikmops, kranen en Tiger Stone. Hierdoor werken we zo ergonomisch mogelijk.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Lexmond voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Nieuwegein, Vianen en Lopikerkapel.

Een stratenmaker Lexmond inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project. Een offerte aanvragen? Dan kan. Of neem contact met ons op.

Onze uitvoerder of onze calculator komt graag langs om uw project te bespreken en te bekijken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Lexmond? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Lexmond. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.