Stratenmaker Lopikerkapel

Stratenmaker Lopikerkapel

Direct een stratenmaker Lopikerkapel regelen? Vraag dan eens een offerte op bij Koelewijn Bestratingen B.V. Wij helpen u graag met uw straatwerk in Lopikerkapel en omgeving.

Met meer dan 100 stratenmaker en oppermannen, meer dan 25 jaar ervaring en de juiste machines en professionele houding kunnen wij elk project aan. Van de bestrating van uw wijk tot de aanleg van een industrieterrein en het onderhoud voor de gemeente. Wij helpen u graag!

Onze werkzaamheden

Onze opdrachtgevers zijn vooral bedrijven, gemeenten, scholen en VVE verenigingen. Daarnaast verzetten wij ook veel straatwerk werkzaamheden voor de chemische sector.

Werkzaamheden die wij als stratenmaker Lopikerkapel kunnen uitvoeren zijn onder andere de aanleg van woonwijken, de renovatie van straten, de aanleg van bedrijventerreinen, de bestrating van een parkeerterrein of gangpad.

Benieuwd naar enkele van ons reeds gerealiseerde projecten? Bekijk dan onze projecten pagina.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Lopikerkapel voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld: Nieuwegein, Lexmond en IJsselstein.

Wij werken altijd met een VCA certificering en gebruiken daarnaast het juiste materiaal en gereedschap om elke klus te klaren. Machinaal bestraten is bijvoorbeeld iets waar wij erg bedreven in zijn.

Machinaal bestraten

Een groot deel van onze projecten bestraten we machinaal. Waar het mogelijk is werken we met onze Knikmops, kranen en Tiger Stone. Hierdoor werken we zo ergonomisch mogelijk.

Een stratenmaker Lopikerkapel inschakelen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw straatwerk project in Lopikerkapel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op maat aan, of neem contact met ons op. Onze uitvoerder of calculator komt graag bij uw project kijken. Hij kan dan gelijk uw eventuele vragen beantwoorden.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Projecten

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Herbestrating fietspad voor gemeente

Krimpen aan den IJssel
kleine straatwerk renovaties gemeente

Kleine straatwerk renovaties gemeente

Krimpen aan den IJssel
Aanleg rotonde

Bestrating aanleg rotonde

Overschie
Bestrating in Madurodam (3)

Bestraten in Madurodam

Den Haag
Bestraten met de Tigerstone (2)

Bestraten met de Tigerstone

's Gravenzande
Sierbestrating Rotterdam

Sierbestrating Rotterdam

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.