Stratenmaker Lopikerkapel

Stratenmaker Lopikerkapel

Direct een stratenmaker Lopikerkapel regelen? Vraag dan eens een offerte op bij Koelewijn Bestratingen B.V. Wij helpen u graag met uw straatwerk in Lopikerkapel en omgeving.

Met meer dan 100 stratenmaker en oppermannen, meer dan 25 jaar ervaring en de juiste machines en professionele houding kunnen wij elk project aan. Van de bestrating van uw wijk tot de aanleg van een industrieterrein en het onderhoud voor de gemeente. Wij helpen u graag!

Onze werkzaamheden

Onze opdrachtgevers zijn vooral bedrijven, gemeenten, scholen en VVE verenigingen. Daarnaast verzetten wij ook veel straatwerk werkzaamheden voor de chemische sector.

Werkzaamheden die wij als stratenmaker Lopikerkapel kunnen uitvoeren zijn onder andere de aanleg van woonwijken, de renovatie van straten, de aanleg van bedrijventerreinen, de bestrating van een parkeerterrein of gangpad.

Benieuwd naar enkele van ons reeds gerealiseerde projecten? Bekijk dan onze projecten pagina.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Lopikerkapel voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld: Nieuwegein, Lexmond en IJsselstein.

Wij werken altijd met een VCA certificering en gebruiken daarnaast het juiste materiaal en gereedschap om elke klus te klaren. Machinaal bestraten is bijvoorbeeld iets waar wij erg bedreven in zijn.

Machinaal bestraten

Een groot deel van onze projecten bestraten we machinaal. Waar het mogelijk is werken we met onze Knikmops, kranen en Tiger Stone. Hierdoor werken we zo ergonomisch mogelijk.

Een stratenmaker Lopikerkapel inschakelen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw straatwerk project in Lopikerkapel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op maat aan, of neem contact met ons op. Onze uitvoerder of calculator komt graag bij uw project kijken. Hij kan dan gelijk uw eventuele vragen beantwoorden.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Lopikerkapel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Lopikerkapel. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.