Stratenmaker IJsselstein

Stratenmaker IJsselstein

Op zoek naar een stratenmaker voor uw straatwerk projecten in IJsselstein? Koelewijn Bestratingen B.V. staat voor u klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring, ruim 100 stratenmakers en oppermannen paraat, het beste materiaal en een VCA** certificering helpen wij ook u bij uw bestratingen in IJsselstein.

Op onze projecten pagina treft u een diversiteit aan reeds gerealiseerde projecten. Misschien staat er een straatwerk project bij zoals u die heeft! Enkele voorbeelden van wat wij zoal doen:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.
  • Onderhoud van straatwerk voor gemeenten.

Straatwerk voor gemeenten

Naast onze normale straatwerk projecten voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Realiseren wij ook onderhoudswerkzaamheden voor gemeenten. Een voorbeeld daarin is de gemeente Krimpen aan den IJssel. Al jaren onderhouden wij in deze gemeente het straatwerk. Meer informatie? Dat vindt u op onze straatwerkprojecten website.

Werkgebied

In IJsselstein zijn wij veel actief als stratenmaker. Al hoe wel wij uit Capelle aan den IJssel komen is ons team dermate groot dat er altijd een koppel bij u uit de buurt komt. Hierdoor is ons werkgebied vrij groot. Naast stratenmaker IJsselstein werken wij bijvoorbeeld ook in Montfoort, Waddinxveen, Nieuwegein en Benschop. U kent ons misschien ook wel van onze straatwerk projecten in Rotterdam als de inrichting van de APM terminal en aanpassingen in het straatwerk in Diergaarde Blijdorp.

Dit doen wij voor zowel voor bedrijven, gemeenten, scholen en VVE’s. Uw stratenmaker IJsselstein, Koelewijn Bestratingen B.V., straat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Zoekt u een goede stratenmaker IJsselstein en omgeving?

Koelewijn Bestratingen B.V. is, met grote toewijding, graag uw straatwerk partner. Wij kunnen elk straatwerk project aan!

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.  Liever eerst een calculator of een uitvoerder die bij uw project komt kijken? Dat kan. Vraag ons hier gerust naar.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker IJsselstein? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker IJsselstein. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.