Stratenmaker Monster

Stratenmaker Monster

Stratenmaker Monster? Eén van de grootste stratenmakers uit de buurt werkt ook als stratenmaker Monster. Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw straatwerk project, groot of klein. Zo kunnen wij u helpen bij het aanleggen van een woonwijk, het ophogen van uw bedrijventerrein of het complete onderhoud van de gemeente.

Een veelzijdige stratenmaker met een breed scala aan werkzaamheden en en een groot werkgebied. Dat doet Koelewijn Bestratingen B.V.

Ervaring als stratenmaker Monster

Met ruim 25 jaar ervaring is Koelewijn Bestratingen B.V. uw partner. Ruim 100 stratenmakers en oppermannen staan dagelijks klaar om projecten te realiseren. Dat doen wij soms ook als onderaannemer.

Onze ervaring putten wij uit de vele projecten die wij hebben mogen realiseren. Onderaan deze pagina ziet u foto’s van straatwerk projecten die wij zoal uitvoeren. Op onze pagina projecten treft u nog meer voorbeeldprojecten aan.

Machinaal bestraten

Zodra het enigszins mogelijk is bestraten wij machinaal. Daarbij maken wij gebruik van onze eigen machines zoals de Tiger Stone.

Natuurlijk houden wij bij de grotere maar ook zeker bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Werkgebied

Wij voeren onze werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Monster voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Linschoten, Waddinxveen, Utrecht en Gouda.

Een stratenmaker Monster inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project, groot of minder groot. Neem gerust contact met ons op om uw project te bespreken, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen tevens graag bij u uw project opnemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Monster? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Monster. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.