Stratenmaker Ameide

Stratenmaker Ameide

Koelewijn Bestratingen B.V. is de stratenmaker voor Ameide. Ook in Ameide realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de renovatie van schoolpleinen, het onderhoud van wegen en stoepen. Daarnaast leggen wij parkeerterreinen aan.

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, scholen, gemeenten en VVE verenigingen. Uw stratenmaker Ameide, Koelewijn Bestratingen B.V. staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project. Door onze ruime ervaring kunnen wij elk project aan.

Ons werkgebied

Alhoewel wij niet uit Ameide komen, werken wij wel veel in de omgeving van Ameide. Dat komt doordat Koelewijn Bestratingen B.V. ruim 100 stratenmakers en oppermannen heeft werken, is ons werkgebied ook vrij groot. Zo werken wij bijvoorbeeld in Nieuwegein, Lexmond en Goudriaan. Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht.

Ergonomisch bestraten

Zo snel het werk het toelaat bestraten wij machinaal. Dat doen wij met onze kranen, knikmops en Tiger Stone machines (welke we ook verhuren). Zo houden wij onze stratenmakers gezond en bieden ze een ze ergonomisch mogelijke werkplek.

Een stratenmaker Ameide inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Onze uitvoerder of calculator komt graag even bij u langs om uw project te bespreken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.