Stratenmaker Honselersdijk

Stratenmaker Honselersdijk

Stratenmaker Honselersdijk nodig? Zoekt een een goede stratenmaker voor uw straatwerk project in Honselersdijk of omgeving? Dan kunnen wij u helpen. Koelewijn Bestratingen B.V. is al 25 jaar een betrouwbare stratenmaker met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen die voor u klaar staan, mocht het project daar om vragen.

Met werkgevers als bedrijven, gemeenten, scholen en VVE verenigingen kunnen wij een diversiteit aan straatwerk projecten bieden. Zo kunnen wij u helpen bij het aanleggen van parkeerterreinen, het ophogen van uw bedrijventerrein of het complete onderhoud van de gemeente.

Een veelzijdige stratenmaker met een breed scala aan werkzaamheden en en een groot werkgebied.

Ervaring als stratenmaker Honselersdijk

Onze ervaring putten wij uit de vele projecten die wij hebben mogen realiseren. En dit zijn vaak grotere projecten. Hieronder ziet u foto’s van straatwerk projecten als de herbestrating van een schoolplein en het herstraten van een complete woonwijk.

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Honselersdijk voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Linschoten, Waddinxveen, Utrecht en Gouda.

VCA en milieuaspecten

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Machinaal straten Honselersdijk

Elk project bestraten wij, mits mogelijk, machinaal. Wij gebruiken daarvoor onze Knikmops, kranen en Tiger Stone machines. Helaas is machinaal bestraten niet overal en altijd mogelijk, maar we proberen wel zo ergonomisch mogelijk te werken.

Benieuwd naar reeds door ons gerealiseerde projecten? Bekijk dan onze projecten pagina.

Een stratenmaker Honselersdijk inschakelen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? neem dan eens (geheel vrijblijvend) contact met ons op. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Liever een uitvoerder of calculator die even uw project komt bekijken? Geef dan dan aan ons door dan maakt hij graag even een afspraak met u.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Honselersdijk? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Honselersdijk. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.