Bestratingen Gouda

Bestratingen Gouda

Koelewijn Bestratingen realiseert straatwerk en bestratingen Gouda voor VVE’s, bedrijven, particulieren, gemeenten en scholen. Daarnaast doen wij veel onderhoud van straatwerk.

Echter is ons bedrijf zo ingedeeld dat het goed mogelijk is om in koppels van twee alle projecten uit te voeren.

Voorbeeld straatwerk project: In Gouda hebben wij onder andere werk uitgevoerd aan de Sophiastraat. In de Sophiastraat en omgeving is het rioolstelsel aangepast aan de nieuwe wettelijke eisen. Omdat de straten hiervoor werden opengebroken, vervingen de nutsbedrijven tegelijkertijd ook hun kabels en leidingen. De wijk kreeg daarna nieuwe bestrating en openbare verlichting. Eind november 2013 zijn alle werkzaamheden afgerond.

Wat kan Koelewijn Bestratingen voor u betekenen?

Koelewijn Bestratingen werkt geheel volgens de VCA regels. Ook op dit gebied is Koelewijn Bestratingen B.V. een stabiele en betrouwbare partij om uw straatwerk project of het onderhoud van uw straatwerk uit te voeren.

Wij komen graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we uw straatwerk kunnen maken of houden. Naast dat wij werkzaam zijn in Gouda, werken wij ook in bijvoorbeeld Den Haag, Pernis en Zoetermeer.

Op zoek naar goede bestratingen Gouda?

Koelewijn Bestratingen B.V. is uw bestratingen partij! Met ruim 25 jaar ervaring, het juiste materiaal en goed, vakbekwaam personeel realiseren wij elk soort straatwerk project.

Toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner en bestratingen Gouda? Wij helpen graag bij elk project.

Vraag gerust een offerte op maat aan of neem contact met ons op als u liever direct een afspraak plant met onze calculator of uitvoerder.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Gouda laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Gouda. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.