Bestratingen Zoetermeer

Bestratingen Zoetermeer

Op zoek naar bestratingen Zoetermeer? Met ruim 25 jaar ervaring, vakmanschap, de juiste machines en het juiste personeel biedt Koelewijn Bestratingen B.V. professioneel straatwerk in Zoetermeer aan.

Wij realiseren elke dag weer mooie straatwerk projecten en bestratingen in en rond Zoetermeer. Dit doen wij voor scholen, bedrijven, VVE’s en gemeenten. U kunt bijvoorbeeld denken aan het realiseren van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen of het onderhoud voor gemeenten en bedrijven.

Voorbeelden van onze werkzaamheden:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen

Vakmanschap en schaalbaarheid

Onze ervaring, ons vakmanschap, onze schaalbaarheid. Zomaar wat eigenschappen waardoor klanten ons en ons werk waarderen.

Naast dat wij volgens de VCA regels werken, houden wij ook zoveel mogelijk rekening met het milieu. Wel zo netjes.

Machinaal werken

Tegenwoordig kan het niet anders: er wordt ook bij ons zo veel mogelijk machinaal bestraat. Dit doen wij met onze Knikmops, kranen en eigen Tiger Stone.

Voor al uw straatwerk of bestratingen Zoetermeer kunt u ons inschakelen. Dit doen wij professioneel, goed en vertrouwd. Naast in Zoetermeer realiseren wij ook bestratingen in bijvoorbeeld Den Haag, Gouda, Pernis en Rotterdam en omgeving.

Uw bestratingen laten uitvoeren?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner voor uw bestratingen Zoetermeer? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project.

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Zoetermeer laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Zoetermeer. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.