Bestratingen in de Botlek

Bestratingen in de Botlek

Zoekt u een stratenmaker voor uw bestratingen in de Botlek? Koelewijn Bestratingen B.V. bied, naast groot industrie straatwerk, ook haar diensten aan aan bedrijven en scholen.

Ons personeel kan zeer gemakkelijk in koppels worden ingedeeld. Ook bezitten onze stratenmakers over VCA. Veilig werken staat dan ook bij ons voorop, dit wordt vaak door de onze klanten geëist.

Gerealiseerde bestratingen Botlek

In de loop van de meer dan 25 jaar dat wij werkzaam zijn hebben wij veel werk uitgevoerd in bijvoorbeeld Pernis, de Botlek en Rotterdam.

Zo hebben wij de nieuwe APM terminal aangelegd en zijn wij een vaste partner van aannemers die werken bij Shell en Q8. Aannemers welke bij deze bedrijven werkzaam zijn vertrouwen op onze professionaliteit, kennis en kunde. Naast de nieuwe terminal van APM hebben wij ook een groot deel van het straatwerk van terminal RWG gerealiseerd.

Wij zijn een vaste en betrouwbare straatwerk partner welke vooral kwaliteit levert. Het totale project kan door ons worden over genomen. Van het regelen van de materialen tot het jaarlijkse onderhoud van het straatwerk.

Bedrijven als Shell, Q8 en APM mogen wij tot onze vaste opdrachtgevers rekenen. Met een breed scala aan personeel en materiaal is geen project te klein of te groot.

Ook uw bestrating in de Botlek professioneel aangepakt?

Koelewijn Bestratingen B.V. is graag ook uw straatwerk partner. Wij kunnen elk project aan, of dit nu een gehele terminal betreft of een bedrijventerrein, wij staan voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met onze calculator of uitvoerder. Hij kan dan uw project bekijken en een offerte op maat opmaken. U kunt uiteraard ook gemakkelijk een offerte aanvragen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in de Botlek laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in de Botlek. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, de Botlek, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.