Bestratingen Krimpen aan den IJssel

Bestratingen Krimpen aan den IJssel

Bestratingen Krimpen aan den IJssel regelen? Ook in Krimpen realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen, het onderhoud van wegen en stoepen en doen wij onderhoud voor gemeenten.

Dit doen wij voor zowel bedrijven als voor gemeenten en scholen. Uw bestratingen Krimpen aan den IJssel realiseert Koelewijn Bestratingen B.V. met een VCA** certificaat.

Grotere projecten

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestratingen voor bedrijven en projecten. Bestratingen realiseren wij vooral voor bedrijven, scholen en de overheid. Daarnaast verplaatsen onze werkzaamheden zich steeds vaker naar de (chemie) industrie.

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd net over de brug van Krimpen naar Capelle aan den IJssel. Vandaar dat wij veel worden gevraagd als stratenmaker Krimpen aan den IJssel. In deze gemeente hebben wij laatst een project voor de Zaag (officieel is dit Krimpen aan de Lek) mogen realiseren. Hier hebben we al het straatwerk bestraat en hebben we nieuwe stelconplaten aangelegd.

Naast onze projecten in Krimpen aan den IJssel voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam.

Uw bestratingen Krimpen aan den IJssel geregeld!

Koelewijn Bestratingen B.V. is uw straatwerk partner. Wij realiseren elke dag weer vele bestratingsprojecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons gerust om meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte op maat. Onze calculator of uitvoerder komt graag even langs om uw project  te bekijken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Krimpen aan den IJssel laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Krimpen aan den IJssel. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.