Straatwerk voor bedrijven

Straatwerk voor bedrijven

Koelewijn Bestratingen B.V. werkt veelal voor bedrijven. Dit zijn diverse bedrijven uit bijvoorbeeld de chemie sector en de industrie. Natuurlijk werken wij ook voor kleinere bedrijven en leggen wij bedrijventerreinen aan.

Voorbeelden van projecten die wij voor bedrijven uitvoeren zijn onder andere het aanpassen van parkeerterreinen, het ophogen van het straatwerk en het leggen van stelconplaten.

Aannemer? Schakel ons in als onderaannemer.

Heeft u een project aan te nemen of is een project al aangenomen? Vraag dan gerust een prijs bij ons op voor bijvoorbeeld het bestraten van het project. Wij staan u graag bij met goed materiaal en goede medewerkers die veilig, snel en goed werk opleveren.

Doorgaans werken wij in een ruime straal om ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel heen. Dit betekend dat wij werk aannemen op de 2e Maasvlakte tot in Den Haag en bijvoorbeeld Dordrecht of de Krimpenerwaard.

Ergonomisch bestraten

Zo snel het werk het toelaat bestraten wij machinaal. Dat doen wij met onze kranen, knikmops en Tiger Stone machines (welke we ook verhuren). Zo houden wij onze stratenmakers gezond en bieden ze een ze ergonomisch mogelijke werkplek.

Kunnen wij u helpen?

Wat kunnen wij voor u doen? Denk aan alle werkzaamheden op het gebied van bestratingen, ophogen en renoveren. Daarnaast verhuren wij koppels en machines.

Op zoek naar een professionele stratenmaker die elk project aan kan? Dan willen wij u graag van dienst zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op. Een uitvoerder of calculator komt graag even bij u langs om uw project te bespreken en u eventueel te voorzien van tips en informatie.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk voor bedrijven laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk voor bedrijven. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.