Stratenmaker De Lier

Stratenmaker De Lier

Koelewijn Bestratingen B.V. één van de grootste stratenmakers van Zuid Holland is uw straatwerk partner in De Lier. Met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen, meer dan 25 jaar ervaring en professioneel materieel kunnen wij elk project aan.

Zo kunnen wij u helpen bij het aanleggen van een parkeerterreinen, het ophogen van uw bedrijventerrein of het complete onderhoud van de gemeente. Kortom: een veelzijdige stratenmaker met een breed scala aan werkzaamheden en en een groot werkgebied.

Koelewijn als stratenmaker De Lier

Wij werken voor bedrijven, gemeenten, instellingen en bijvoorbeeld VVE’s. Door onze diversiteit aan opdrachtgevers kunnen wij zeggen dat wij veel ervaring hebben op al deze vlakken.

Onze ervaring putten wij uit de vele projecten die wij hebben mogen realiseren. En dit zijn vaak grotere straatwerk projecten in De Lier maar ook de wat kleinere projecten realiseren wij bijna dagelijks. Hieronder ziet u foto’s van straatwerk projecten als de herbestrating van een schoolplein en het herstraten van een complete woonwijk.

Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Echter voeren wij onze werkzaamheden uit van Amsterdam tot Gorinchem en van Utrecht tot in Zeeland. Zo voeren wij onze straatwerk projecten uit in bijvoorbeeld Delft, Delfgauw en Naaldwijk. Maar ook in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel werken wij veel.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Ergonomisch straten

Natuurlijk werken wij zo ergonomisch mogelijk. Bij Koelewijn Bestratingen B.V. bent u gegarandeerd van machinaal straatwerk, mits mogelijk. Zo gebruiken wij zo veel mogelijk onze kranen, knikmops en onze eigen Tiger Stone.

Een stratenmaker De Lier inschakelen?

Werken met een betrouwbare, stabiele en goede stratenmakers? Neem dan contact met ons op. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dan heeft u snel een prijsindicatie.

Onze uitvoerder of calculator komt tevens graag even kijken bij uw project. Hij kan dan nog beter inschatten wat het project inhoudt.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Projecten

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Herbestrating fietspad voor gemeente

Krimpen aan den IJssel
kleine straatwerk renovaties gemeente

Kleine straatwerk renovaties gemeente

Krimpen aan den IJssel
Aanleg rotonde

Bestrating aanleg rotonde

Overschie
Bestrating in Madurodam (3)

Bestraten in Madurodam

Den Haag
Bestraten met de Tigerstone (2)

Bestraten met de Tigerstone

's Gravenzande
Sierbestrating Rotterdam

Sierbestrating Rotterdam

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.